Szemszárazság ellen – Artelac® Splash

By | October 10, 2018

Szúró, viszkető, égő érzés? Homályos látás? Az Artelac® Splash szemcsepp hatékony megoldással szolgál az esetenként előforduló szemszárazság kellemetlen tüneteinek enyhítésére. A túlzott tévénézés és monitorhasználat, illetve kontaktlencse viselése könnyen a szem kisáradásához vezethet. A száraz szobalevegő és a helytelenül használt klímaberendezés is szemszárazságot okozhat. Az allergének hirtelen megjelenése környezetünkben szintén problémát okozhat a szemben. Mindegyik esetben fontos a szem hidratálása és frissítése. Az Artelac® Splash használata során nem kell eltávolítani kontaktlencsénket, így bármikor, bárhol enyhíthetünk alkalomszerűen felmerülő száraz szem problémánkon.

Praktikus adagolórendszerének köszönhetően az Artelac® Splash szemcsepp egyszerűen alkalmazható. Az alkalomszerűen jelentkező szemszárazság gyakran valamilyen környezeti behatással összefüggésben érzékelhető. Ilyenkor a szem egészségének megőrzése és a további problémák elkerülése érdekében érdemes azonnal megszüntetni a panaszokat. A tünetek kialakulásának elkerülése érdekében érdemes kerülni a dohányfüstös helyeket, odafigyelni a levegő páratartalmára (a levegő 40-60% közötti páratartalma az ideális), a kontaktlencse viselés higiéniai szabályainak betartására és a klímaberendezés megfelelő üzemeltetésére is. További információkért, hasznos tanácsokért látogasson el a www.artelac.hu/termekek/artelac-splashweboldalra!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.

Szemszárazság ellen – Artelac® Splash
Mennyire tetszett a cikk?