A Római Lakópart eladó lakásai

By | November 30, 2016

római lakóparkNyugodalmas helyre szeretne költözni? Olyan helyre, ahol az autók hangoskodását madárcsicsergésre cserélheti? Akkor jobb helyen nem is keresgélhetne! A Római Lakópart új-építésű apartmanjai egy olyan csodaszép zöld zónában épülnek, amik biztosan minden igényének megfelelnek majd. Ráadásul mindez a fővárosban, egészen pontosan a III. kerületben a Római-parton. Ez a római lakópark egy negyvenkilenc apartmani lakásból álló, Duna-parti társasházi komplexumot jelent. Igen, jól hallotta. Az eladó ingatlanok közvetlen a Duna-partja mellett találhatóak. Elhelyezkedését tekintve ez már önmagában rendkívül egyedivé teszi a Római Lakópartot.

Kikapcsolódás római lakópark környékén

Az apartmanok közvetlen közelségében található Duna-part sok érdekességgel kecsegtet a római lakóparkban élők számára. Ilyenek például a vízisportok! A közelben található csónakházaknak köszönhetően ugyanis bármikor kajakba, kenuba pattanhatunk és evezhetünk egy jót, ha épp úgy tartja kedvünk. De ha inkább a szárazföldön sportolnánk, természetesen arra is van megoldás. A folyóparton lévő sétányok ugyanis tökéletesek bicajozáshoz, kocogáshoz.

A Római Lakópart lakásairól

A külső tényezők után itt az idő, hogy a belsőről is szó essen. Mint az korábban említve lett már, a Római-parti lakópark 49 új-építésű apartmanból áll. Ezek 2, 3 és 4 szobásak. Négyzetméterben pedig 50 m2 és 122 m2 között mozognak. Felszereltségüket tekintve az okos otthon kategóriába esnek. Ami annyit jelenti, hogy a lakások bizonyos funkciói már akár mobiltelefonnal is irányíthatóak. Ilyen pl. a világítás. A Római Lakópart oldalára ellátogatva minden fontosabb tudnivalót átolvashat a lakásokról.