Rendeljen online pénztárgépet igazán kedvező áron

By | April 14, 2014

online-penztargep-jotaAkár ötmillió leütést is bír? Igen, a Laurel gyártó pénztárgépein olyan strapabíró a billentyűzet, hogy ötmillió leütés után is olyan, mintha tegnap kezdte volna használni.

A Cash Cube, a Jota vagy a Sento kasszák teljesen megfelelnek a Magyar Engedélyeztetési Kereskedelmi Hivatal előírásainak. Nem véletlen, hogy a Laurel elsőként kapta meg az engedélyt az online pénztárgépek gyártására.

Online pénztárgép vásárlás

A rendelet nyomán történő online kasszára átállás már nagyrészt lezajlott, de még ma is lehetnek olyan kisvállalkozások, amelyeknek online pénztárgépet kell rendelniük. Ebben segít a Laurel és a www.kiskassza.hu oldal. A honlapon megtalálja a különböző típusokat, amelyek mindegyikére igaz, hogy a hazai viszonyokat jól ismerő magyar szakemberek tervezték őket. A kialakításkor a funkcionalitás került a középpontba.

A pénztárgépek tulajdonságai

Mindegyik pénztárgép képes kezelni a legkülönbözőbb fizetési lehetőségeket (készpénz, kupon, valuta, átutalás, utalvány és természetesen bankkártya), egyúttal csatlakoztatható hozzá mérleg, kasszafiók, fizetési terminél és vonalkód-leolvasó is. A formatervezett, míg különböző színben is választható darabok könnyűek, akár alig két kilogrammosak. A gördülékeny kiszolgálást a másodpercenként 21 sor nyomtatására képes printer biztosítja, így a kasszán nem múlik majd, mennyit várakoznak a vásárlók. A rendelés és vásárlás részleteit a honlapon találja.

Mennyire tetszett a cikk?