Pet-Stone termékek egyéni kérésre

By | November 27, 2015

pet-stoneHabár az ember nem szeret erre gondolni, egyszer sajnos eljön az az idő, amikor végleg el kell búcsúznunk kutyánktól, macskánktól. Ilyenkor a legtöbb amit tehetünk, hogy a lehető legjobb módon próbáljuk emléküket megőrizni. Valami olyasmivel, ami valóban időtálló. És persze igényesebb, mint egy szimpla fénykép! A Pet-Stonenál kisállat sírkő, beltéri kutya urna és plakett is megtalálható. Ezeket a megrendelő egyedi szövegekkel, képekkel is elláthatja. Magyarán egyéni igények alapján készülnek. Ezek a gránitból és fából készült termékek egészen biztosan hosszú ideig megőrzik majd szeretett kis kedvence emlékét!

Minőségi lézergravírozás

A Pet-Stone fa és gránit termékeinek elkészítéséhez lézergravírozást használ. Ön egy interaktív online felületen adhatja meg az emléktárgy paramétereit, töltheti fel képeit stb. Ezt követve a látványterv elkészüléséig és emailben való megküldéséig általában 24-48 órát kell várni. Ha megérkezett és Ön elégedett vele, akkor a jóváhagyást követve általában 24 órán belül elkészül a végleges emléktárgy. Mindent összevetve egyedi termékek esetében 5-8 napba telik (szállítást is beleszámítva), mire eljut Önhöz az emléktárgy. A készen vásárolt termékeknél értelemszerűen ez az idő rövidebb. Ott 3-5 nap alatt.

A fafelület tisztán tartásáról

Ahhoz, hogy egy beltéri fa urna sokáig megőrizze igények külalakját, nekünk is tennünk kell. Bizonyos időnként ajánlatos bútorápoló habos ronggyal áttörölgetni őket. Fontos részletes ezzel kapcsolatban, hogy a habot először mindig a rongyra kell felvinni nem pedig magára a fára!