Optimum Fogászat Budapest – HappySmile

By | March 26, 2019

A fogszabályozás ma már egyáltalán nem egy szégyellni való dolog, sőt, napjainkban az ápolt külsőhöz a szép mosoly is hozzátartozik, így sokan felnőttkorban választják ezt a módszert az álmodott megjelenés eléréséért. A szabálytalan fogsor nemcsak esztétikai szempontból zavaró, hanem előidézhet betegségeket többek között fejfájást, migrént, nyakfájást, de akár állkapocs ízületi gyulladást is. Sok felnőtt azért nem választja ezta technikát, mert zavarónak találja a fogak elülső részén látható fémet. Erre már van megoldás, melyre az Optimum Fogászat a legmodernebb eljárásokat kínálja, ahol az első konzultáció ingyenes.

Mi is az a HappySmile?

A fogszabályozás már annyira fejlett, hogy lehetőség van a felnőttek számára láthatatlan és kivehető technikát kérni. Ezt nevezzük HappySmile-nak, amely egy számítógép által tervezett, sínes fogszabályozó készülék. Úgy tudunk részesei lenni egy fogorvos által felügyelt kezelésnek, hogy nem befolyásolja a mindennapjainkat, mely az egyik legnagyobb előnye ennek a fejlesztésnek. Tökéletes fogsor érhető el vele különböző sínek segítségével.
Bővebb információért, illetve referenciákért forduljon bizalommal Optimum Budapest munkatársaihoz  (https://fogaszat-pest.hu/elerhetosegek/).

Mennyire tetszett a cikk?