Igazi játékélmény az Airsoft pályán

By | December 16, 2015

Sokakban él a tévhit, hogy az airsoft veszélyes kikapcsolódás, de nincs igazuk. Az airsoft ugyanis biztonságos. No de, kezdjük az elején. Az airsoft a paintball továbbfejlesztett verziója, tulajdonképpen egy-egy videojáték megvalósulása élőben: valódi fegyverekkel, igazi háborús terepen próbálhatják ki magukat az airsoft játékosok. Persze itt azonnal árnyalni kell a képet.

airsoftMiért veszélytelenek az Airsoft fegyverek?

Az airsoft pályán a fegyverek első pillantásra teljesen megegyeznek az igazi fegyverekkel. Csakhogy jelentős eltérés van köztük: kisebb a súlyuk, és az airsoftfegyver csupán 6-8 milliméteres, azonnal lebomló lövedéket lő ki, azt is jóval alacsonyabb energiával, ezért sokkal kevésbé sérülésveszélyes, mint a valódiak.

Játék a szentendrei Airsoft pályán

Különlegessége és izgalmassága miatt sokan látogatnak el a szentendrei airsoft pályára, amely többször volt már legénybúcsú vagy céges csapatépítés helyszíne. Nem meglepő, hiszen valljuk be, melyik férfi ne álmodott volna arról, hogy puskával a kezében lövöldöz? A szentendrei airsoft pálya pedig ezeket az álmokat valósítja meg. Az airsoft játék különleges élményt, egyedi izgalmat és kalandot nyújt, ugyanakkor kitűnő időtöltés a barátokkal, kollégákkal. Egyébként, a karácsony felé közeledve az airsoftjáték karácsonyi ajándékként is remek ötlet. Az utalvány megvásárlásáról a weboldalon érdeklődhet, ahol gyorsan és egyszerűen foglalhat időpont is.

Mennyire tetszett a cikk?